Vacatures

Vacature (junior) Developer – uitdagende projecten en verantwoordelijkheid

Ben jij een startende developer en wil je de kans krijgen om te leren van senior developers en mee te werken aan complexe ontwikkel projecten?


Organisatie

Wij zijn een jonge, dynamische, (zeer) kennisintensieve organisatie. Een van onze sterke punten is dat wij naast software ontwikkeling ook de consultancy leveren. Hierdoor kunnen wij onze producten goed tot hun recht laten komen en zijn de lijntjes kort. De sfeer is ook bijzonder informeel. Onze collega's hebben sinds de jaren 90 ervaring met software ontwikkeling, diverse applicaties die door hen zijn ontwikkeld, zijn uitgegroeid tot systemen die marktleider zijn in hun branche. Al deze kennis en ervaring staat tot jou beschikking.


Wie zoeken wij, en welke uitdaging staan we voor?

Dit jaar hebben wij ons gecommit aan een roadmap waar binnen de komende 5 jaar een complete applicatie voor het enterprise marktsegment zal worden ontwikkeld. Hier gaan wij alle inzichten bundelen die we hebben opgedaan en we zoeken iemand die het enorm leuk lijkt vanaf het eerste uur hier in mee te doen. We kunnen hiertoe een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd bieden, waar wij uiteraard gezien de investeringen verder kijken dan een tijdelijke invulling.


Welke technieken werken wij mee?

De applicatie zal worden ontwikkeld in Angular en Postgres. Daarnaast werken wij veel met Linux, Progress, en diverse (open source en commerciële) producten, waar wij add-ons op ontwikkelen. Wij werken met de nieuwste technieken en inzichten (geen legacy) en gebruiken zaken als webservices, en multi tier architectuur om gegevens te benaderen.


Omschrijving werkzaamheden op termijn

Je groeit toe naar het zelfstandig ontwikkelen van software modules, vanuit development ondersteunen bij implementaties en het verzorgen van support op de producten, ontwikkelen van rapportages, uitvoeren van installaties, ontwikkeling van koppelingen en het meewerken en meedenken aan productontwikkelingen.


Niveau

IQ, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn uiteraard belangrijk. Belangrijker dan diploma’s certificaten e.d. Als je daarnaast kunt aantonen een flink abstract denk niveau te kunnen combineren met een stuk team spirit, dan zal dat de doorslag geven om onze keuze op jou te laten vallen.


Opleidingen

Er is veel ruimte voor de interne opleiding.


Werktijden

Exacte tijden zijn in overleg. Onderdeel van de functie is het maken van reisuren, incidenteel overwerk en zo af en toe op de zaterdagmiddag jezelf verder verdiepen in bepaalde materie (veelal zelfstudie of gezamenlijke brainstorm sessies e.d.).


Wat bieden wij?

We hebben naast een prettig salaris en zeer informele werksfeer ook enkele leuke secundaire voorwaarden, zoals een auto zonder bijtelling (een z.g. youngtimer - die zo'n beetje helemaal uit elkaar is gehaald en met een moderne G3 installatie zo groen mogelijk is gemaakt). Ook onkostenvergoedingen trainingen e.d. zijn budget voor. Belangrijkste wat wij kunnen bieden is de mogelijkheid heel veel te leren en vanaf het eerste uur betrokken te worden in een mooi project met spannende technische uitdagingen.


Arbeidsovereenkomst

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor een half jaar met een prima start salaris (er wordt ook wat van je gevraagd). Gezien de aanzienlijke investering in opleiding en ondersteuning on the job is de doelstelling uiteraard om dit dienstverband voort te zetten.


Soort dienstverband: Voltijd

Contact:

BEST Enterprise Solutions

Bart van der Beek

Functie: Eigenaar

T 0 644 874 342

E b.vanderbeek@best-it.nl

I www.best-it.nl