Vacatures

Vacature (toekomstig) Consultant Implementaties met affiniteit voor Administratieve processen

Ben jij een startende consultant en wil jij je door ontwikkelen op het snijvlak van bedrijfsprocessen en ICT? Dan hebben wij een baan voor jou met uitdagende projecten!


Organisatie

Bobby ICT is een ICT leverancier nieuwe stijl en op zoek naar nieuw talent om aan zijn groeiende organisatie toe te voegen. De eigenaar van Bobby ICT heeft 20 jaar ervaring met het opleiden van mensen. De opdrachtgevers van Bobby ICT zijn fortune 500 organisaties met complexe administratieve processen. Hier liggen echte uitdagingen op je te wachten! Wij werken samen met gerenommeerde ICT dienstverleners en jonge snelgroeiende Gazelle awarded organisaties. Naast een brede en diepgaande kennis van techniek en consultancy binnen de eigen organisatie staat ook de kennis van deze organisaties tot je beschikking.


Ideale kandidaat

Je hebt een IT achtergrond en door opleiding en interesse ben je bekend met met recente software systemen. Je bent bekend met de werking van een financiële applicatie. Je werkt graag met mensen en techniek. Je bezit een hoog IQ en EQ met de wil om dienstverlenend bezig te zijn en jezelf te willen blijven verdiepen in zaken.


Functieomschrijving - Start

Je gaat starten met het ondersteunen van organisaties met het werken met software systemen, met de focus op financiële processen. Dit is een functie voor ambitieuze en gedreven starters. Werken nieuwe stijl – eigen verantwoordelijkheid, initiatief, combineren van verschillende functies, werken vanuit je eigen kracht en stijl.


Omschrijving werkzaamheden op termijn

Uitgekeken op de startwerkzaamheden? Mooi! Je groeit toe naar het geven van advisering t.a.v. pakket selectie, processen, implementaties, conversies, verander trajecten, ontwikkelen van rapportages, uitvoeren van installaties, ontwikkeling van koppelingen, meewerken aan productontwikkelingen.


Niveau

Minimaal VWO met HBO propedeuse en een jaar ervaring met b.v. administratieve systemen en een redelijk exact vakkenpaket met b.v. economie & boekhouden. De voorkeur geniet iets meer achtergrond en ervaring, maar een grote dosis enthousiasme en volharding van jou zal de doorslag geven.


Opleidingen

Er is veel ruimte voor de interne opleiding.


Werktijden

Exacte tijden zijn in overleg. Onderdeel van de functie is het maken van reisuren, incidenteel overwerk en zo af en toe op de zaterdagmiddag jezelf verder verdiepen in bepaalde materie (veelal zelfstudie of gezamenlijke brainstorm sessies e.d.).


Wat bieden wij?

We hebben naast een prettig salaris en zeer informele werksfeer ook enkele leuke secundaire voorwaarden, zoals een auto zonder bijtelling (een z.g. youngtimer - die zo'n beetje helemaal uit elkaar is gehaald en met een moderne G3 installatie zo groen mogelijk is gemaakt). Ook onkostenvergoedingen trainingen e.d. zijn budget voor. Belangrijkste wat wij kunnen bieden is de mogelijkheid heel veel te leren en vanaf het eerste uur betrokken te worden in een mooi project met spannende technische uitdagingen.


Arbeidsovereenkomst

Het betreft een tijdelijk dienstverband met een marktconform salaris (er wordt ook wat van je gevraagd). Gezien de aanzienlijke investering in opleiding en ondersteuning on the job is de doelstelling uiteraard om dit dienstverband voort te zetten.Contact:

BEST Enterprise Solutions

Bart van der Beek

Functie: Eigenaar

T 0 644 874 342

E b.vanderbeek@best-it.nl

I www.best-it.nl